Beginpagina > Welkom > Nieuw "Herba Sana"

Nieuw "Herba Sana"

 • NIEUW, BEZOEK DE GEZONDHEIDSTUIN "HERBA SANA"! De herboristentuin, een medicinale tuin op rondreis.

  Al meer dan 15 jaar heeft Laboratoires Ortis, in het hart van de Hoge Venen, een educatieve tuin gewijd aan medicinale planten.
  Ortis heeft deze tuin ontworpen en aangelegd om een breed publiek te informeren over de natuur, haar behoud en haar belang voor onze gezondheid.
  Om haar 60-jarig bestaan in 2018 te vieren, heeft het bedrijf besloten om deze tuin, met 25 essentiële planten, op reis te sturen naar de verschillende provincies in het land.
  Dankzij de samenwerking met competente partners, zoals de vrienden van het Topiary Park in Durbuy, die een gelijke passie delen voor de natuur, haar kracht, haar pracht en haar weldaden, beginnen miniatuurtuinen zich over het hele land te verspreiden.
  Achter elk van deze projecten schuilt een speciaal facet van de Ortis filosofie, dat door elk van de geneeskrachtige planten van de rondreizende tuin "Herba Sana dicht bij jou" zal worden beschreven.
  Het is een originele manier om het project van deze gezondheidstuin voor iedereen toegankelijk te maken en de mogelijkheid te bieden om gezond te leven dankzij de natuur en haar weldaden.

  Durbuy, c'est aussi

Rechercher

Tourisme
La base de données
Commerces
Les bonnes adresses
A ne pas manquer
Actualité touristique du moment
Japon
Relations belgo-japonaises
Les randonnées
Cartes et autres documents
Le Parc des Topiaires
Une visite inédite
Vos déplacements
La Mobilité

Office Communal du Tourisme
25 Place aux Foires,
6940 Durbuy-Vieille-Ville
+32 86 219 868
tourisme@durbuy.be
Famenne Ardenne
La région